Edwin Brosens

  • portfolio
  • photography
  • blog
  • shop
  • fashion

Workshop Flitsen

 Workshop flitsen

14 Maart 2024 9:00 – 11:00

11 April 2024 9:00 – 11:00

2 Mei 2024 9:00 – 11:00

13 Juni 2024 9:00 – 11:00

11 Juli 2024 9:00 – 11:00

Prijs € 60,– incl. koffie / thee / frisdrank

Beschrijving

Voor velen is de reportageflitser een ondoorgrondelijk apparaat. Maar na een heldere uitleg van de schijnbare complexiteit, blijkt de werking van het flitslicht vrij logisch. En makkelijk!

Deze drie uur durende workshop is een stoomcursus flitsfotografie. Je leert om het flitslicht met het achtergrondlicht te combineren, hoe je flitst in donkere ruimtes, bij tegenlicht en bij fel zonlicht en nog veel meer.  Of het nu om bruiloften, portretten, stillevens of actiefoto’s gaat, na deze workshop ben jij de baas over je flitser.

Onder persoonlijke begeleiding ga je actief aan de slag met je eigen flitser om het flitsen goed onder de knie te krijgen.

Onder persoonlijke begeleiding ga je actief aan de slag met je eigen flitser om het flitsen goed onder de knie te krijgen.

  • Ontvangst en voorstellingsronde.
  • Theoretische uitleg over de functies van je reportageflitser, gevolgd door concrete praktijkoefeningen.
  • De volgende flitstechnieken komen aan bod: TTL flitsen – Manueel flitsen – High speed flitsen – Flitsen op het eerste/tweede gordijn – Indirect flitsen – Invulflitsen – Flitsen bij tegenlicht.

Programma

Twee uur praktijk te Oude Buisse heide, na de workshop mag je max. drie fotos ter beoordeling toesturen. Tevens ontvang je een PDF flitsen.

Niveau en Benodigdheden

·         Je hebt basiskennis van fotografie en kent de werking van de belichtingsdriehoek Diafragma-Sluitertijd-ISO. Kennis van flitstechnieken is niet nodig; dat is precies wat je tijdens de workshop gaat leren.

·         Neem je spiegelreflex- of systeemcamera en TTL reportageflitser mee.

 

Aanmelding en/of informatie:

Edwin Brosens 

edwin.brosens@gmail.com

M. 06-14127643

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy
× Waarmee kan ik u helpen ?